Enjoy your well deserved coach

Home » Over VossCoaching | Onze coaches » Linda Kruseman - Holistisch Energetisch Therapeut

Linda Kruseman

37 jaar - Holistisch Energetisch Therapeut

 

Na een lange tijd werkervaring als sociotherapeut en teamleider binnen de GGZ heb ik mij omgeschoold tot energetisch therapeut. Ook ben ik in het bezit van een diploma medische en psychosociale basiskennis.

Een behandeling duurt ongeveer een uur en bestaat uit coaching in combinatie met een Reikibehandeling. Daarnaast maak ik, afhankelijk van de hulpvraag, gebruik van diverse technieken die hierbij passend zijn. We kijken hierbij op een holistische manier naar jou, waarbij we samen op onderzoek gaan naar je klacht en de oorzaak daarvan.

Reiki is een krachtige Japanse heelkunst waarbij onder andere gewerkt wordt met handopleggingen. Reiki activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen. Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat energie weer door het lichaam gaat stromen en dat allerlei klachten af kunnen nemen. De energie gaat hierbij vanzelf naar de plek waar het het meest nodig is. Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Reiki geeft je meer energie maar het helpt ook om in je hoofd tot rust te komen of om tot mooie inzichten te komen.

Ga naar onze coaching shop om een afspraak met Linda te selecteren.