Marlyse Voss 
Sociaal psycholoog | Coach | Consultant

Individuele coaching, management coaching, duurzame inzetbaarheid, werk-privé balans.

Rationeel Emotieve Therapie (R.E.T.), Stressreductie en Emotieregulatie, MOMS (coaching voor moeders).

Naast jarenlange ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg ben ik de afgelopen jaren werkzaam als coach, teamleider en manager.

Op dit moment heb ik helaas geen ruimte voor cliënten.

Individuele Coaching

Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen op relatief simpele wijze hun leven op een andere manier kunnen vormgeven. Vaak gaan mensen door met wat ze aan het doen zijn, zonder dat ze de tijd nemen om stil te staan bij wat ze echt willen.

VossCoaching is ooit ontstaan vanuit het idee om coaching zo laagdrempelig en ontspannen mogelijk vorm te geven. Dat doen we nog steeds het liefst. Een afspraak in het park, lekker wandelen of een kop koffie in een café. Tegelijkertijd werken we efficiënt en resultaatgericht. 

Door mijn sociaal psychologische achtergrond ligt mijn specialisatie op het gebied van het creëren van inzicht in automatische en onbewuste processen. Deze processen en de daarbij behorende (ogenschijnlijk normale) gedachten zijn vaak van invloed op het maken van beslissingen en houden (ongewenst) gedrag in stand. Ik bied persoonlijke begeleiding met betrekking tot vraagstukken en problemen rondom carrière, relaties, partnerkeuze en ouderschap. Stressklachten en werk-privé balans zijn veelbesproken thema’s. Vanzelfsprekend ontwikkel je vaardigheden om dit na afloop van het coachingstraject op effectieve wijze voort te zetten.

Wil je meer weten? Ga naar onze coaching shop om een afspraak met Marlyse te selecteren of vraag een een telefonisch informatiegesprek aan.