Enjoy your well deserved coach

Coaching – Particulieren

 

Laagdrempelig | Ontspannen | Mogelijkheid tot gratis kennismakingsgesprek | Ruime openingstijden | Real life & Online coaching 

VossCoaching hanteert een laagdrempelige insteek, waarbij we zorg dragen voor een effectieve en tegelijkertijd ontspannen manier van gespreksvoering. Om dit te bewerkstelligen sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf met welke coach, op welk moment en op welke locatie je de gesprekken wilt voeren. Tevens bieden we de mogelijkheid om verschillende manieren van ondersteuning te combineren in eenzelfde traject. Een unieke manier van werken die effectief blijkt. 

Geen individu of fase in het leven is hetzelfde. Hier sluiten wij onze visie op aan. Door onze jarenlange ervaring binnen de hulpverlening en coaching kunnen we snel en adequaat inschatten wat er nodig is en hier goed op aansluiten. Tevens bundelen we onze expertise indien nodig, waardoor er ontzettend veel haalbaar wordt binnen een traject. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van haptonomie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking en stress- of emotieregulatie. 

Geen op zichzelf staande trajecten. We maken het cirkeltje rond en zorgen ervoor dat je compleet en zelfstandig verder kunt.

Soms heb je niet veel meer nodig dan een objectieve frisse blik. Ook dat is mogelijk. VossCoaching biedt kortdurende ondersteuning in de vorm van een à twee gesprekken. In het geval van korte trajecten is er over het algemeen geen wachtlijst. 

Voor meer informatie neem je contact met ons op via onderstaand formulier.