Op zoek naar een coach of psycholoog in de omgeving van Utrecht?

ENJOY YOUR WELL DESERVED COACH

Laagdrempelig | Ontspannen | Ruime openingstijden | Real life & Online coaching | Diverse coaches en behandelaren

VossCoaching bestaat uit een team van psychologen, coaches en behandelaren en is er voor een breed scala aan coachvragen. Denk aan een betere werk-privé balans, loopbaanvragen, stress- en paniekklachten, opvoedkundige vraagstukken en traumabehandeling. Maar bijvoorbeeld ook zaken waar je je vinger niet goed op kunt leggen, als je al een tijdje niet lekker in je vel zit, prikkelbaarder bent, teveel twijfelt over de keuzes die je moet maken of een betere balans zoekt tussen ratio en emotie. 

Onze coaches hanteren een laagdrempelige en ontspannen insteek, waarbij we zorg dragen voor een effectieve manier van gespreksvoering. We geloven dat coaching een mooie aanvulling kan zijn om je te ondersteunen bij zaken die het dagelijks leven uit balans brengen. Het zal je verder helpen op de momenten dat je het zelf even niet ziet, of de energie ontbreekt om het alleen te doen. We werken vanuit het uitgangspunt dat jij de antwoorden kunt vinden en tools leert ontwikkelen om dit blijvend zelf toe te passen. 
We sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. Zo kiezen we bijvoorbeeld samen met welke coach, op welk moment en op welke locatie je de gesprekken wilt voeren. Tevens bieden we de mogelijkheid om verschillende manieren van ondersteuning (verschillende behandelaren) te combineren in hetzelfde traject. Een unieke manier van werken die effectief blijkt. 

Soms heb je niet veel meer nodig dan een objectieve frisse blik. Ook dat is mogelijk. VossCoaching biedt kortdurende ondersteuning in de vorm van een à twee gesprekken. In het geval van korte trajecten is er over het algemeen geen wachtlijst en kun je binnen een week starten.