Enjoy your well deserved coach

Home » Particulieren » Tarieven - Coaching particulieren

Tarieven Coaching Particulieren


Gereduceerd tarief 

Voor particulieren geldt een gereduceerd tarief. Voorbereidingskosten en kosten voor dossiervorming zijn bij de genoemde prijzen inbegrepen. Lees hieronder wanneer je in aanmerking komt voor een vergoeding van de kosten.

Real life coaching

De tarieven variëren per coach. Kijk in onze Coaching Shop naar de exacte prijzen. 

Onze kennismakingsgesprekken zijn kosteloos als je besluit om min. 3 gesprekken af te nemen.

Online coaching

Vanaf februari 2021 bieden we ook alle soorten online coaching aan tegen een gereduceerd tarief.

Vergoeding 

VossCoaching heeft geen contracten met verzekeraars, zodoende hoeven we geen verplichte diagnose te stellen terwijl dit niet aan de orde is. Daarnaast is jouw privacy belangrijk, door contractvrij te werken kan VossCoaching niet verplicht worden om vertrouwelijke gegevens te delen met derden.

Kosten voor coaching en training worden in principe niet vergoed door de zorgverzekering. Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat er wel een mogelijkheid dat de kosten van een traject geheel of gedeeltelijk worden vergoed.

Vaak kom je in aanmerking voor een vergoeding voor coaching/persoonlijke ontwikkeling via jouw werkgever. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden.


Betaalmogelijkheden

Betalen kan direct via IDeal, maar betaling via een overschrijving is ook mogelijk. Tijdens het afrekenproces komen de verschillende opties vanzelf voorbij.