Jelle Visser - Coach & GZ-psycholoog

 GZ psycholoog

Oplossingsgerichte coaching, EMDR, Acceptence and commitment therapie  (ACT)

 

Concreet of mindful, dat laat ik aan jou, maar altijd onderzoekend en gericht op beweging.

Ik ben Jelle Visser, 38 jaar en woon in Utrecht. Ik heb veel ervaring binnen de GGZ en ben zeer geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en het coachen van teams en managers. Ik ben hierbij reflectief, creatief en bedachtzaam.

Mijn werkwijze sluit altijd aan bij wie jij bent. Stilstaan bij het hier en nu middels mindfullness of een actieve aanpak om te werken aan je gedroomde toekomstbeeld. We inventariseren samen of je leeft naar je belangrijkste waarden en hoe je dit in de toekomst zou willen zien.

Ik laat jou gecontroleerd ‘spartelen’ om zelf tot inzichten komen, die we vervolgens concreet in de praktijk gaan brengen. Ik geloof dat wrijving glans creëert.

We stemmen samen een traject af, hierbij gaat het voornamelijk om de tijd tussen de sessies en dus niet alleen het gesprek zelf. Je zult zelf actief de weerstand op moeten zoeken en daar ga ik je bij helpen. Iedereen heeft zijn voorkeur, maar daar ligt vaak ook je valkuil in besloten. Welke kwaliteit verdient jouw aandacht en hoe kunnen kleine veranderingen in handelen juist grote gevolgen hebben op de lange termijn. Dat wordt onze missie, mijn motto is dan ook; Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

 

Ga naar onze coaching shop om een afspraak te selecteren.