Coaching Shop

ENJOY YOUR WELL DESERVED COACH

Ben jij zoek naar een coach in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Zeist, de Bilt of Hilversum? Is de afstand wat groter, maar spreekt onze werkwijze je aan? Dan kijken we uiteraard hoe we dit op een passende manier oplossen.

Geen individu of fase in het leven is hetzelfde. Hier sluiten wij onze visie op aan. Door onze jarenlange ervaring binnen de hulpverlening en coaching kunnen we snel en adequaat inschatten wat er nodig is en hier goed op aansluiten. Tevens bundelen we onze expertise indien nodig, waardoor er ontzettend veel haalbaar wordt binnen een traject. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van haptonomie, mindfulness, cognitieve gedragstherapie, advies rondom opvoeding, traumaverwerking en stress- of emotieregulatie. We maken het cirkeltje rond en zorgen ervoor dat je completer en zelfstandig verder kunt.

Hoe werkt het?

Neem een kijkje in onze shop om meer te weten te komen over de werkwijze van onze verschillende coaches, psychologen en behandelaren.

Via deze pagina vraag je tevens eenvoudig jouw coachingsproduct aan door dit toe te voegen in de winkelwagen. Bijvoorbeeld een gratis telefonisch informatiegesprek, een kennismakings- of regulier gesprek met een van onze coaches. Uiteraard kun je ons ook altijd vrijblijvend bellen of appen: 06-22502822. We helpen je dan graag verder.

Na een telefonisch informatiegesprek volgt er in de meeste gevallen een algemene kennismaking en intake. We bespreken je wensen en kijken samen welke coach, psycholoog of behandelaar het beste passen bij jouw situatie/vraag. Vaak is dat 1 coach, maar omdat we veel expertise in huis hebben kan een combinatie ook wenselijk zijn. 

Tarieven 2024

De tarieven voor losse gesprekken zijn te vinden in onze coaching shop. Voor voorafgesproken  trajecten geldt in sommige gevallen een gereduceerd tarief. Ontvang jij coaching vanuit een coachingsbudget vanuit jouw werkgever, dan gelden de zakelijke tarieven. Betaling geschiedt via een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Kijk voor mogelijkheden voor vergoedingen bij onze tarieven. Tarieven - Coaching particulieren

Je selecteert hieronder eenvoudig jouw coachingsproduct in onze coaching shop bij onze coaches. Meer informatie nodig? WhatsApp 06-22502822.

Coach 

Marlyse - Sociaal psycholoog 

Oprichter en eigenaar VossCoaching & MOMS

Individuele coaching, Verzuimpreventie, Retentiemanagement, Werk-privé balans, Rationeel Emotieve Therapie (R.E.T.), Stressreductie en Emotieregulatie, MOMS (coaching voor moeders).

 

Coach

Jelle - GZ psycholoog

Individuele coaching, Teamcoaching, Oplossingsgerichte coaching Mindfulness & Acceptence and commitment therapie (ACT) 

Coach & EMDR therapeut 

Arjan Engeltjes - GZ-psycholoog

EMDR, Cognitief gedragstherapeut io VGCT, Schematherapie, ACT, Mindfulness, REBT, Ervaringsdeskundige

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Arjan. 

Coach & EMDR Therapeut

Jasper GZ- psycholoog 

Individuele coaching en Teamcoaching, EMDR 

Haptotherapeut & coach 

         Geert - Haptotherapeut & Coach 

Individuele coaching en Teamcoaching

Orthopedagoog generalist & EMDR therapeut

Kirsten - Orthopedagoog generalist 

Opvoedkundig adviseur | EMDR | MOMS


Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Kirsten.