Verzuimpreventie | Retentiemanagement | Teamcoaching | Individuele coaching 

Verzuimpreventie en retentiemanagement 

Nieuw concept gericht op duurzame inzetbaarheid, effectief gezondheidsmanagement en behoud medewerkers

✔️ Aantrekkelijk en onderscheidend werkgeverschap 

✔️ Verminderde werkdruk voor leidinggevenden en werknemers

✔️ Tevreden, gemotiveerde en gezonde werknemers

✔️ Minder kans op kortdurend- en langdurig ziekteverzuim

✔️ Persoonlijke preventieve coaching voor werknemers in verschillende levensfases 

 

ENJOY YOUR WELL DESERVED COACH. IT JUST WORKS BETTER.

Veel leidinggevenden en hr-medewerkers worstelen met dezelfde vragen. Hoe geef je vorm aan retentiemanagement? Hoe zorg je voor kwalitatief goede medewerkers én een hoge werktevredenheid onder deze medewerkers? Iets wat zich automatisch vertaalt in een lager ziekteverzuim.

Het ingewikkelde is dat het antwoord voor iedere werknemer op een nét iets ander vlak ligt. Het is dan ook een vrijwel onmogelijke taak voor managers om op de juiste manier aan te sluiten bij de behoeften van medewerkers. Wij nemen dit compleet uit handen.

Hoe werkt het? Wij geven advies en zorgen tegelijkertijd voor meer betrokkenheid, productiviteit en een goede mentale gezondheid van uw medewerkers. 

Wij hebben diverse coaches/psychologen in ons team die uw werknemers laagdrempelig coachen op individueel- en/of teamniveau. Nog voordat er sprake is van een coach- of hulpvraag. Zodoende hebben medewerkers de mogelijkheid om in een vertrouwelijk gesprek aan te geven waar ze op het werk of privé tegenaan lopen. Vaak zaken die ze niet zo snel zullen delen met een leidinggevende. Zodoende kunnen we tijdig inspelen op zaken als dreigend ziekteverzuim, demotivatie, het gevoel van onderwaardering, werk-privé balans etc. Tegelijkertijd zorgt u als werkgever goed voor uw medewerkers door dit preventief aan te bieden. 

Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Voor advies en meer informatie over verzuimpreventie, personeelsretentie, teamcoaching of individuele coachingstrajecten voor uw medewerkers kunt u onderstaand formulier invullen.